Nu börjar det på allvar...

Ja, från och med imorgon börjar skolan på största möjliga allvar.
Trött är man också, skoltrött säkert, man kommer aldrig ifrån det.

En kompis sa till mig på msn idag, att jag borde blogga mer för att det jag skriver är intressant. Jag blev lite smikrad och efter lite betänketid så har jag bestämt mig för att öppna upp för min blogg igen och skita i tidigare inlägg för att börja om på en ny kula!

Så vad ska jag börja med? Finns ju så mycket man vill få sagt, så ett kort inlägg räcker.
Jag ska börja dagen imorgon med mediaproduktion med Lotti, hoppas hon har lugnat sig sen förra året, då det verkade som om hon var på dåligt humör nästan varje dag. Sen är det Svenska, Natur B, "lunch", och sist men inte minst Stödmatte, om man skulle behöva gå, men så blir det inte för mig så jag går hem. 13:40 då, helt underbart med en tidig dag. Att det skulle vara måndag, det var lite konstigt. Eftersom måndagar oftast brukar vara den dag som man inte gillar och som man alltid går längst på. Men inte nu!

Jaja för övrigt spelade jag fotbollsmatch idag. Vi förlorade med 1-5 mot eskilstuna laget, Triangelns SK och mitt knä höll i ungefär 20 minuter, sen var det nästintill färdigspelat. Trots att jag haltade med ont knä, fick jag inte byta för att Torbjörn sa att jag kände efter för mycket och att jag skulle köra ändå. Dagen avslutades med lite plugg och fotboll på tv, där I.F.K Göteborg vann över Elfsborg med 4-0.

Som sagt, skola imorgon och jag behöver sömn! Kom ihåg "Ny dag, Nya möjligheter"
Godnatt och sov så gott, gott folk!

Om

Min profilbild

RSS 2.0