Lovet är...

...Över! Fan, jag ville att det skulle vara längre.
Nu känns det som om det är 60 år till nästa lov, 7 veckor kvar till Påsklovet!
Men, det är skönt att vara ledig trots allt. Men jag har omprov i matte, ekvationer, det är inte lätt kan jag ju säga.
Men aja, nu är jag supertrött...

Goodnight and sleep tight!

Ny musik, skolan och LOV!



Här har ni en utav världens bästa band just nu, jag vet att ajg är efter med att blogga samt musiken, men vad ska jag göra? Bullet for my valentine får mig vild, alltså jag menar det, en låt och jag går i taket!
Känns så jävla skönt och ha hittat ett band som gör heavy metal/hård rock bra, finns säkert många andra band, men jag har fallit för detta.
Mattias "Magnus" Menge, sa att jag inte borde lyssna på Bullet, för att de har Emo texter i sina låtar, det kanske är sant, men det är bra ändå tycker jag.
Sedan säger både Sacke och Thilda att jag har umgåts för mycket med André, alla säger att jag inte är en sån som borde eller ska lyssna på sån här typ av musik. Men nu när jag väl har hittat ett band, som dessutom gör det bra, så ska jag lyssna på de också!

Ja, annars är det lov, håret har växt så inåt helvete sen jag raka av det. Första komentarerna man fick i skolan var "Nasse!" och "Rasse", det var ju inte så roligt, men nu är det inte nasse alls, nu har det växt ut en smula mer och nu känns det störtskönt.
Jag undrar lite till och från vad alla ska göra på lovet. Vissa pluggar inför omprov, dock så måste jag också göra det. Kan inte fatta att det var 12 stycken som fick IG på senaste matteprovet, vi ska ju vara den klass som ska vara smartast, och nu är ändå alla andra klasser bättre än oss, illa må jag säga. Och det är just där som jag kommer in, eftersom jag var en utav de som fick ig, så blir det omprov för min del också.
Jag hoppas att jag, Alex och Simon kan ses någon dag på lovet, det skulle vara jätteroligt, vi har inte gjort något på jättelänge. Miss you guys!

Just det ja, får inte glömma konsterten som Musik 1.orna (ESMU 1) hade sattit upp. Det var mycket bra musik showen genom, eftersom det var från 50, 60, 70 och 80-talet, så satt jag och trivdes. Men när 80-talet kom in, då började jag känna igen mig lite mer. Det var en låt som jag grät till, tror hon hette Ella som sjöng låten, "I am a Woman in love", och visst, jag har hört den många gånger, men det framträdandet, och den rösten, då kunde jag inte hålla tårarna borta. 

Men aja, nu ska ni få ha ett bra lov allihop! 
Ta hand om er alla! Kramar! 

Om

Min profilbild

RSS 2.0