Jobb...

Japp, nu har jag snart jobbat en vecka. Det har varit jobbigt som bara f-n! I alla fall idag (torsdag) då jag fick sopa löv på en parkering. Men jag får ju betalt för jobbet. Skönt att tjäna egna pengar och verkligen känna att man sliter för de också, mycket skönt.
Medans alla andra ligger hemma och slöar pch latar sig, vilket är rätt skönt, så sliter jag häcken av mig. Och trots att jag är i södertälje varje dag så ser jag inte en enda kotte av min klass eller någon man känner. Det är ju i såfall Angelica, Glenn och Kristina som man har sett av. Faktiskt var Glenn uppe med tuppen i söndags, stod mellan birkakorset och brunnsäng där han stod och chilla med en red bull i handen, vid 12 tiden, det är ju tidigt på ett lov. 
Men annars är det ingen annan som jag sett...vart är ni någonstans??? 
Jag får gå runt och kratta, byta lampor, sopa etc...jobbigt vill jag säga. 
Men det är ju ingen annan som jobbar utom jag, jag brukar tänka lite på det och känna mig duktig som jobbar och tjänar pengar. 
När man sedan kommer hem är det mat, (kanske träning), lite vila och sängen. Så jag har inte tid att blogga och vara inne på msn riktigt. 
Ja, men imorgon så är det en ny dag, och jag jobbar bara till halv ett! Woho! vad skönt, annars slutar jag vid 4. 
(Saknar många<3) 
Igår så kom Nicklas förbi, vi lira lite tv-spel och körde moppe. Det var trevligt, sedan kom nicklas pappa förbi, Roger. Roligt att se han, det var ju ett tag sedan. 
Nu har jag haft första provträningen för FF Södertälje...jävlar vilket tempo! Skönt med ett sånt tempo vill jag säga, jämt emot järna där det är rätt slött och så. Men jag undrar om jag vill sattsa där eller inte...de är så mycket bättre än mig och så...kommer jag lyckas? jag kommer i alla fall ge det tid.
Jag längar tills nästa vecka då det är match igen...jag har ju gjort 3 mål på de 3 senaste matcherna och nu fungerar allt för mig, synd nog så förlorar vi hela tiden. Men det är ju inte med några jättesiffror, men typ 5-3, 9-7...ja, ni ser ju själva.

Men nu ska jag gå, Ha det bäst allihopa!

Match eller inte...?

Ja, då var det match igen...denna gång på en söndag. Men nu är grejen den att jag är lite små hostig, snuvsig och så skada jag mig klantigt nog på idrotten, det ska vi inte gå in på, det var för pinnsamt. 
Så min fråga är, ska jag gå på matchen eller inte...fick precis tips från andré (min klasskompis) som även är en fin vän, att om jag känner mig sämre på lördag kväll, så ska jag skita i matchen. Jag ska tänka på det, men det är väl kroppen som säger till om den kan eller inte. Det är lika dant i alla saker som man gör, ibland kan jag exempelvis bli jättesugen på mjölk, då kan jag dricka någon liter bara rakt av. Jag kan ju säga att det inte är så smart av mig att göra så, jag tål mjölk, men dricker jag för mycket så kan jag få magproblem och så, inte roligt, så jag tänker mig alltid för när det gäller den biten.
Vissa känner ju till mitt mjölkproblem och det finns en person som tog fram fakta och allt till mig, Tack Josefine! Jättesnällt av dig, jag har läst varenda rad och minskat mitt mjölkdrickande.

Vill bara säga att Josefine är en mycket fin vän, som alltid kommer finnas i mitt hjärta. 

Lite nervös är jag också, jag ska börja provträna med FF Södertälje (fotboll) på tisdag. Hoppas det går bra, de har ju 22 pers i truppen, men bara en är vänsterfotad, så jag kanske har lite förtur eftersom jag är vänsterfotad, vad vet jag. Men om man säger något till andra lirare i Järna, så säger de förädare, svikare etc...det känns inte så bra. Men jag kanske inte trivs, jag kanske inte får lira överhuvudtaget, då är det klart att man lirar kvar i järna. Men det känns som om jag vill utvecklas som fotbollsspelare, och om jag utvecklas där kanske det är något annat lag som vill ha mig sen, som är lite bättre, man måste börja klättra någon gång...jag har bestämmt mig för att det ska hända på tisdag. 
Men som sagt, den stora frågan är, Ska jag spela på sondag eller inte? Vad tycker ni? 

Nej, nu måste jag slagga. Godnatt och sovgott med er alla!   

En vanlig helg, eller...?

Ja, jag har inte så mycket och säga om helgen som gått.
För det har inte hänt så mycket, spelat match och sovit hos min plastpappa "Tobbe", när mamma var på fest med sina vänninor. Tobbe är snäll, idag (söndag) så fick jag lyssna på lite mer 80- tals musik, ett band som jag inte visste om, Dire Straits. Faktsikt mycket bra låtar, upp emot 15 minuter kan de vara, av guitarrsolon och mycket vackra texter. Han gör till och med min frukost när jag kliver upp hos honom på monarna. 
I lördags var det match mot Trosa/Edanö, jag vet att deras namn kan låta lite missvisande...Trosa, jaja, men det är en fin liten stad i alla fall...mysig. 
Matchen slutade 7-4 till trosa, men jag gjorde vårat 4-4 mål rätt snyggt...eller ja, det var mestadels tur.
Så denna helg, har inte riktigt varit som en vanlig helg där man bara går på match och sedan är det kväll och man har inget att göra. Utan det har varit match, musik och faktiskt lite CS.

Men nu ska jag lägga mig, ha det bra allihop. Godatt sovgott !

Nöjd eller inte...?



Det hela började i måndags, när jag spred rycktet om att jag skulle raka av allt mitt hår. Då var det många som sa att jag inte skulle göra det och att det inte skulle bli så snyggt.
Vissa blev besvikna när jag kom på tisdagen och hade rakat av allt (se bilden ovan), men efter en liten stund så sa alla att det passa mig och att jag blev så mycket äldre, Tack.
Det var skönt att bli av med allt hår, eftersom jag lirar innebandy blir det lättare att se bollen också. Men roligt var att alla tyckte om min frisyr, jag kanske ska ha rakat lite oftare.
Men en sak som jag inte är nöjd med, är att jag jämt ska sätta mig i saker som är dåligt. I onsdags, på en rast gjorde jag det mest korkade som man någonsin kan göra, jag gjorde en sak seriöst som alla andra såg som oseriöst och då blev allt bara fel för mig. De var nästan hela klassen som satt och gjorde narr av mig kändes det som...hemskt, då mådde jag verkligen illa, jag grät till och med på kvällen bara för att jag har haft det jobbigt i grundskolan och nu ska man få det lika jobbigt på gymnasiet. Men som tur är, så redde jag ut allt, den som garva mest bad om ursäkt i morse...och en annan bad om ursäkt och lite mer via sms senare i onsdags.
Och så har vi veckan i helhet, vi har haft "Karaktärsvecka" på Hebbe. Hela veckan har varit både upp och ner, dåligt och bra.
Mestadels tittat på film och haft föreläsningar, rätt tråkigt... men vissa filmer var toppen, suveräna.

Nejmen, jag är ändå rätt nörjd med veckan.

Ha det bra allihop, kan inte skriva mer...syrran min ska plugga.

PussPuss <3

Fredagar och en nervös helg...

Helgen för mig är minst sagt nervöst. Först så ska man ut och övningsköra, sedan ska man till ett par personer som precis fött ett barn, en liten bebis som heter Linnéa. Men grejen är inte bebisen, grejen är den att man inte träffat dessa personer på hur länge som helst, känns lite nervöst. Sedan har vi ju också matchen på söndag, mycket nervöst, jag är jämt nervös innan matcher, då dyker det jämt upp frågor i huvudet som exepelvis, Hur ska det gå? Kommer jag att spela bra? etc...
Så en nervös helg väntar, hoppas den blir lyckad...

Sedan kommer vi till fredagar, en utav de varsta dagarna som finns. Visst alla säger att det är dagen då man får vara uppe sent och att helgen kommer. Men jag som går på gymnasiet måste ju gå till 4 varje dag nästan och fredagar går jag till halv 4...känn på den. Men jag vet att det är en person som har ett sämre shema, så jag ska inte säga något. Men i allafall så är inte tiden något stort problem, utan det är en viss lärare som har fel i skallen. En utav våra medielärare, hon kan mycket, visst. Men när det kommer till punkt så tror hon att vi kan allt redan...vi ska göra ett reportage, vi skulle ha intervjuverna klara idag, alla bilder och så, men det sa hon inget om. Hon säger bara hela tiden "Jag tyckte jag var så klar och tydlig" men grejen är den att hon inte är tydllig alls, och inte klar...hon säger till oss att titta i planeringen, men vad gör det om hon påminner oss lite då och då...då skulle allt gå så mycket lättare. Dessutom har hon jättehöga krav på oss, jag blir så sur och när man ska komma med en bortförklaring så ska den vara bra, minst sagt utmärkt för att man ska slinka förbi...men då går det i alla fall inte, och när man försöker förklara något får hon utbrott och ska slänga ut orden ur munnen. Nej, fan jag pallar inte henne...att man ska ha henne i 3 år, herregud, det kommer jag inte överleva.
Sedan direkt efter har vi datorkunskap, förr var det skittrist, men nu är det roligare eftersom vi nu håller på med PowerPoint. Illa är ju det att jag inte har det programmet på min data...menmen, jag får jobba i skolan med det.
Men min fredag börjar skönt i allafall...börjar 10, så jag klagar inte på det, men våran lärare...NEJ! det bara skriker NEJ! om henne!

Men nu börjar jag bli trött, ska jag orka övningsköra imorgon (lördag), så lär man vara utvilad.

Godnatt Sovsött nu! Puss <3

Mina vänner...

Jag vill bara säga att jag har jättefina vänner, från säter i norr till skåne i söder.
Jaa, innan jag går och lägger måste jag bara få säga att mina vänner är bäst, ni vet vilka ni är. Och hur underbara alla verkligen kan vara, Josefine, en helt underbar vän, tack för att du finns, du lyser hela tiden. Nickals i skåne, (jag vet att du läser detta), du ska veta att vad som än händer kommer vi alltid stick together!.
Sedan vill jag säga tack, för helgen som varit. Jag var med Simon och Alex, vi åt glass och hade det trevligt, sedan kom elin förbi ett tag, mycket trevligt, tack än en gång.
Min gammla klass, med det är ni alla andra med där, ni kommer alltid finnas för mig. var ute och gick med Frida, Emma N och Rebecca, vi tog en promenad i mörkret, pratade och hade roligt.
Sedan får jag inte glömma min nya klass på gymnasiet, alla är verkligen jättetrevliga och glada...är det någon som är ledsen så finns de alltid där, varje dag, om man behöver prata och så, det känns verkligen jättetryggt...tack alla :).

Men sedan kommer vi till kärleken också, måste bara ta upp detta.
Jag kommer att lägga kärleken på is ett tag nu, mitt hjärta har gått i tu två gånger i år och jag vill verkligen inte uppleva det igen. Det är så smärtsamt, det vet nog de flesta av er... så jag vill verkligen hitta den rätta, som håller mig kär och som jag håller kär. Jag kan säga redan nu att jag inte är den typen som går ut och festar och dricker mig full...även om det är många som säger "Kom igen kevin, nu går vi ut och har kul!", så kan jag säga på ett lugnt sätt, Nej. 
Då vill jag inte ses som den som är en nörd och inte dricker, jag faller inte ofta för grupptryck om man säger så. Men visst om det är klassfest, och det är alkohol inkluderat, då spelar det ingen roll...då ska man ju ha roligt med klassen liksom.... Jag kommer nästa gång, det är säkert!

Men tillbaka till mina vänner, ett par sista ord innan jag lägger mig... 
Jag gör verkligen allt för er, vill att ni ska ha det bra. Vill ni prata ut eller nåt, så ska ni alla veta att jag finns här för er :). 

Nej, nu börjar jag bli trött. Godnatt och Sovgott med er :).


Positiv eller inte...

Igår (fredag) hade vi innebandymatch, det gick inte bra för vårat lag som förlora med *host *12-0 *host*. Jag gjorde rätt bra ifrån mig tyckte jag själv och gjorde det jag skulle (nästan mål också).
Men grejen är den att jag orkar inte vara positiv längre, jämt när vi möter ett lag, så låter det jämt som om vi ska förlora hela skiten, jag menar, då är vi slagna på förhand...jag har försökt att vara positiv i 5 (nästan 6 år tror jag att jag har spelat), och den atityden, den negativa och gråa känslan fanns hos många, men inte mig. Så på våran träning i torsdags tog jag intivativet och ställde mig upp framför alla andra och vråla ut allt negativt jag fått i alla åren som jag lirat, jag skrek ut hela mitt register, "detta jäkla lag, denna jäkla negativitet, det måste bli bättre, tänk positivt etc...alla tog nog till sig det, hoppas jag. Efter det såg man effekt, alla spelade bra och sa till sig själva att vara positiv, nu är det ju så att jag inte vill tvinga någon att vara posetivt, men att alla går så mycket lättare om man är det. 
Ändå blir man förbannad på vissa som inte tänker posetivt, när slutsignalen för tredje period löd, så sa en utav våra lirare "Jag sa ju att vi skulle förlora",  jag hade bara lust att ta personen och slänga iväg honom någonstans långt bort, där han kunde muttra för sig själv.
Alltså, folk som är negativa stör mig så hårt, visst om man är deppig om ens tjej/kille gjort slut eller om någon nära/kär har dött, så har man anledning till att vara deppig. Men att säga redan innan match att man kommer förlora, det skulle jag aldrig säga, och då kommer det positiva in och jag blir alltmer taggad.
Men nu har det hänt, att alla är så negativa...att jag inte orkar vara positiv mer, det går inte!
Skitsamma, jag försöker varje träning att vara positiv och glad, Matcherna lika så. Men efter matchen, som jag tyckte att jag spelade mycket bra, så fick jag ett visst självförtroende...kanske det är dags att byta lag, men till vilket i så fall?
Det blir ju hur som helst långt att åka och vill jag verkligen sattsa hårt på innebandyn eller ska jag bara köra för nöjesskull? Jag vill i alla fall inte lägga av med den, för det är verkligen jätteroligt, ni som inte testat än, ta en klubba och börja jonglera lite med bollen, ni kommer upptäcka att det är skitroligt och att ni säkert vill börja i något lag :).
Aja, jag tänker exakt hela tiden...Att vara eller inte vara? Det är det som är frågan. (Positiv eller negativ). men försker som sagt att vara hur glad och snäll som helst, och testa, det går även för de som är deppiga...tänk positivt :)!!! Jag lovar, man mår så mycket bättre.

En annan sak, jag har bytt ut kepsen mot något, vad kan det vara? Det får ni se sen i skolan ;). 

Nu är jag jättetrött, måste sova....Godnatt och sovsött på er alla :). 

Match!

Nu är det äntiligen match! Seriepremiärer har aldrig varit något för mig, men ikväll ska jag tamefan lyckas!
Telge, nu ska ni åka på stryk, var så säkra!
Jag är så fett jäkla taggad, jag känner mig jäkligt bra och jag är säker på att allt kommer att gå bra. Jag läste mitt horoskop (vilket jag tror på väldigt mycket), det sa att denna dag var mycket bra om man ska sporta. Jag tog det som ett positivt tecken. Skriver ett till inlägg om hur det gick sen...:)

Ha det bra så länge! :D


Misslyckad dag...

Idag har det varit jäkligt misslyckat för min del, ingen dag har nog varit så dålig som denna.
Man vaknar upp halv 7 och äter frukost och gör sig klar, sedan går man ut till bussen som går 07:40 utanför mitt hus. Jag sätter mig på bussen med skolväskan och idrottsväskan, helt omedvetande om vad som skulle hände denna eländiga dag.
Det hela börjar med historian, lärarna fick inte igång filmen Gladiator, som vi skulle se. Efter många om och men får de tillslut igång filmen, men då var det bara en halvtimme kvar på lektionen, så vi hann inte se så mycket av den. Många satt i alla fall tysta och titta på filmen :). Det blir man lite less på, att lärare och datorer inte går ihop på något sätt och då fungerar inte det mesta, så som historialektionen. Jag ville inte missa en sekund av filmen, och så fick man se så lite, det blev man lite besviken för.

Sedan var det idrott där vi körde en rolig sport som heter Ultimate, där det går ut på att kasta en Frespey (stavning), mellan två konor som ska vra målet. Kan ju säga att vårat lag slog ju allt och alla, men spela lika en.

Lunch, Korvstroganoff blev det, mycket gott faktiskt.
sedan var det dags, det som (nästan) alla var nervösa för, redovisningen inför klassen om sin ideologi. Jag hade feminism med Jytte och Nettan och det gick jättebra för dem, men förm mig gick det sämre, jag stod och stammade och tappade mig på min röda tråd på det papper jag hade framför mig...dåligt gick det och jag kände mig besviken och illa till mods, rädd av att jag ska få IG-. Detta var andra misslyckandet, som vi i skolan kallar "Fail".

I slutet av dagen stod jag vid mitt skåp, jag skulle hem. Men så kom det fram två tjejer och ville ha en intrvjuv person till skoltidningen. André, som stod brevid mig sa att jag såg bra ut och att jag skulle vara med, jag sa "ja" och det borde jag inte gjort, de ställde en fråga som jag inte visste ett skit om, och när jag stod och stammade (igen) så garva André så att tårarna rann, gud vad pinsamt.

Men anyway, jag gjorde Lindberg och André sällskap en liten bit när jag sneglar bakåt och ser att bussen kommer, då börjar jag springa och hann precis, rätt stolt faktiskt :).
Men till mitt tredje misslyckande, jag stod och väntade på bussen. Anledningen till varför jag tar bussen istället för tåget är så att man kan lyssna mer på musik, eftersom det tar längre tid så hinner du sova en bra stund och den stannar precis utanför min dörr. Men jag stod där hursomhelst, och tittade på den buss som kom och parkera precis brevid mig, eftersom att det stod "Ej i Trafik" och att bussen skulle avgå om 6 minuter, trodde jag att det var Norrvrå bussen, jag gick på och visa busskortet så artigt och satte mig ner. Sedan tittar jag upp på monitorn när bussen rullar och upptäcker till min stora förvåning att det står 787 Lina Hage. Jag tittar bakåt och där står Norrvrå bussen, jag gick av vid centrum och gick ner till station där jag fick ta tåget. Ändå inte så dumt, skönt att komma hem lite snabbare :). 
Som sagt, min dag har inte varit den bästa. Detta bevisar bara att om man är uppmärksam och alert, så kanske inte detta skulle ha hänt överhuvudtaget.
 
Men nu är det snart dags för innebandyträning, btw vi har match imorgon, 19:15 börjar matchen om någon är sugen att komma och titta. Motstådet heter Telge p 93, undrar vad de gör i vår serie som heter 92-serien. 

Men nu måste jag gå, Ha det bra allihop! 


Välkommen till min nya blogg!


Om

Min profilbild

RSS 2.0