I Plugget...

Åhh, just nu sitter jag i plugget och pluggar NO. Skittråkigt, som tur är finns youtube, så att man kan koppla av med skön musik från Savage Garden.
jag fick precis tillbaka min labbrapport, G+ woho!, neeej, inte bra alls. Och visst klara jag kursen, men jag hade velat ha ett VG i alla fall. Så jag kanske betalar 500 spänn för att göra om allt, nu kanske ni tycker jag är dum i huvudet, men vill man så vill man.
jag ska ner sen och köpa en ny bandyklubba...eller nej det blir ju till helgen, då man åker till Assist, bandybutiken i sthlm.
Det är ju ingen match i helgen, men vad gör det när det är folk som lägger av. Basse har redan lagt ner och så är det folk som inte kommer på träningarna. sedan är det ju de som inte tar det seriöst, och då blir det inte roligt att spela något. men aja, jag spelar seriöst, men ändå för nöjes skull.
kan ge er ett tips, titta på fredag hela veckan på fredag, mycket roligt... tröttnar aldrig.

Men jag skriver senare, måste stänga av datorn nu.
Hej så länge, Ha de!

Just nu är det...jobbigt.

Skolan är tuff och hård! Det är den i och för sig för alla.
Men det är två lärare som går mig på nerverna, en utav våra medielärare och våran Historia/Engelska lärare. Han är totalt störd i huvudet, saknar något tror jag.
Kan väl kalla honom Kameltån, eller Evelagelus. Alltså, han ger ut läxor, frågor som vi ska ha på prov, men som vi ändå ska göra och lämna in.
Snacka om dum i hvudet. Alltså, André sa något sant häromdagen, han sa "Alltså, Evangelos har nog inget liv, om han så sitter uppe hela kvällarna och gör och rättar läxor och inte prov, så lär han inte ha något liv"
Bra sagt andré!
Sedan på mitt "Radio i wendela", eller vad det hette, vi gjorde ett radioprogram med en intrevjuvad person. Jag fick VG, visst är det bra. Men han (vill inte nämna namnet på honom), sa bara dåliga saker. Visst fanns det saker som jag kunde förbättrat, men nu så visste jag inte hur programet (audacity)  fungerade.
Och sedan så har skolan rullat på, jag har inte haft tid och blogga eftersom det har varit så mycket plugg. 
Men ska försöka och få det och rulla. 
Sedan i helgen så hade jag DM, resultatet blev att en utav vära bästa lirare sluta och att hela DM gick åt skogen för vår del. 
Sen idag (söndag) så har jag först åkt skridskor, eller ja, spelat hockey för skojs skull, med Stocken och Berglund, jag gjorde en klumpig grej när jag rammla på isen, men jag tappa balansen, aja kul var det i alla fall. Jag tycker det är roligt, att ägna två timmar åt hockey, det är verkligen jätteroligt och jag ska fortsätta att åka varje söndag. Sedan bar det iväg till Södertälje, min syrra, Nathalie skulle ha skor och jag en mössa (och en innebandyklubba, men den tar jag på onsdag). 
Sedan har jag köpt en sak själv, en Savage Garden skiva, jag vet kanske inte så oväntat. Men jag gillar verkligen deras låtar. 

Men nu måste jag lägga mig. 
Godnatt och sovsött!   
Ps. Bloggar lite segt, eftersom det är mkt skola och sånt. Ds  
 

Just nu...

Just nu, känns det som att det gungar...nej jag skoja bara.
Jaa, alltså, veckan börja dåligt...mamma skada ryggen i fredags och i måndags bröt det ut på allvar.
och igår så kom det en ambulans och hämta mamma, och det var så att jag kom precis hem från träning och så står ambulansen där utanför vår port...då blir man ju orolig för att ens mamma dött av ryggsmärtor. Men som tur är var det inget allvarligt. Var och hälsa på henne idag, hon mådde bra, bortsett från krampen i ryggen.
Men ikväll sover jag hos tobbe, jättesnällt att jag får vara här.
Annars har jag haft huvudvärk hela dagen, det brukar jag inte ha. Hade det jätteofta förr, men inte nu längre, så idag har jag inte mått så bra.
Men mår ändå bättre av att morsan mår bättre i alla fall.
Så just nu är det lite gungit, det är flera prov som kommer...flera inlämnignar, menmen, det är skolans hårda regler, måste lära sig hantera de. För nu när man går i gymnasiet så blir det ju läxor hit och dit och lika så prov.

Men nu måste jag gå och lägga mig, är trött och ska upp tidigt.
Ha det bäst allihop!

Lovet...

Ja, gott folk. Nu var Höstlovet över och alla står och grämer sig över att det är över.
Jag förstår er, det har gott fort som fan, i alla fall för vissa. Jag som har jobbat har det gått fort för, jag har ju fått gå upp klockan halv 6 på morgonen. Medans alla andra vakna säkert vid 10, kanske 11. Den tanken lekte jag med, när jag går upp kan alla andra sova bort dagen...men jag tycker om att jobba, i alla fall om man tjänar pengar på det.
Ingen match i helgen, det tyckte jag var trist... men jag tror inte jag ska gå mer på innebandyn, ingen vill ha med mig att göra och dessutom så är jag sämst på plan, säger en spelare, vill inte nämna namn, men om han skulle läsa detta ska han veta att jag lika gärna kan lägga av om han tänker så.
Liksom vad ska jag göra om ingen vill ha med mig att göra på en innebandyplan? då kan jag lika gärna sluta.
Men vad gör de han, jag menar, andledningen till att han skriver så är för att han är avensjuk och inte kan göra bättre ifrån sig.
Annars har lovet varit bra, som sagt...jag har jobbat. Vad ni andra gjort?
Annars var min vän nicklas, som är härifrån Järna, men som flyttat till Lönsboda i Skåne, här nere i en vecka, vi sågs två gånger och hade väldigt roligt och trevligt. 
Annars så har jag inte riktigt haft tid att plugga heller...eftersom då skullr jag få sitta uppe nätterna ända, eftersom jag jobba. Märkte att kaffe var rätt gott ändå, man piggna till med det, eftersom man var så trött så att man höll på att dimpa ner med huvudet på bordet varje morgon. 
Nu så dricker jag inte kaffe varje morgon, men ibland kan jag det. 


Nu ska jag gå, ska lägga mig i sängen och lyssna på lite musik.
Så om jag somnar, Godnatt med er alla, sovsött !.  


Om

Min profilbild

RSS 2.0