Friday I'm in love

Då var det fredag och helg igen, för mig är det långhelg eftersom jag är ledig på måndag!

Så vad händer i helgen? Jag skulle svara: Bra fråga! Jag har nämligen ingenting planerat just denna helg, kanske ska ta det lugnt, har det lite stramt med ekonomin, dessutom vill man ju spara till studenten, som närmar sig med stormsteg. 10.e Juni är datumet för studenten och flaket, sen är vi fria... nästan i alla fall. Det är nämligen så att vi ska till skolan den 13.e Juni, med andra ord, måndagen efter studenthelgen. Då kanske ni frågar er "vad ska ni göra då?", jo vi ska hämta våra betyg och sen är går vi officiellt inte i samma skola längre eller samma klass.

Man kan säga att livet börjar efter studenten, då har man lekt klart så att säga. Det är som sagt, lite läskigt, man vet inte vad världen utanför har att erbjuda riktigt.

Jag hoppas förresten på jobb, jag kommer inom kort att skriva klart mitt cv och skicka in till olika arbetsplatser, kanske lite sent påkommet, men som man säger, bättre sent än aldrig!

Nu till något helt annat...

Jag känner att jag kommer att tappa kontakten med många efter gymnasiet, trots att man har de på facebook så blir det ju inte ändå samma sak. Det är så lätt att förlora kontakten om man inte håller den uppe ordentligt och för er som vill håller jag gärna kontakten med er! Det är förresten lätt att förlora någon man älskar genom att göra dumdristiga misstag, det kan vara en bra vän eller ens pojk/flickvän. Det är så lätt att hämna i fel situationer, det är så lätt att göra fel, ibland tänker man inte på det fören efteråt då man alltid kommer att tänka på "det där skulle jag inte sagt" eller "det där skulle jag inte ha gjort". Personligen har jag gjort många dumma saker, som har gjort att jag nästan har tappat kontakten med några vänner som jag verkligen tycker om.

Sen är det du, du som alltid får mig att vara positiv, du som alltid får mig glad och du som alltid gör mig på mitt bästa humör. Jag tycker om dig så mycket och saknar dig för jämnan. Jag gjorde en sak som jag inte är stolt över, som är nästintill oförlåtligt och jag höll på att mista den person som jag älskar så. Jag trodde verkligen att jag hade tappat allt, jag var brusten innerst inne och jag grät och var deppig hela tiden. Men då öppnade du dörren på glänt igen och jag är idag glad, lycklig och positiv igen. Tack för att du finns, fina du! Du ska veta att jag alltid kommer att stå där när du vill det, för jag finns hos dig och jag väntar på dig, det kan jag göra hur länge som helst för du är värd att vänta på!

http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU 

Till dig från mig
Puss <3


When everything feels like the movies

Hungern kryper allt nämre, jag börjar att bli väldigt hungrig. Hur löser man det såhär på natten? Jo, svaret är enkelt och heter: NATTMACKA!

Ledig imorgon, ska dock åka och titta på när WendelaHebbes musikklass år 3 har sin sista uppvisning i form av Wendela Fine. Det är ett ihopplock på det bästa det gjort musikmässigt under de 3 år som de har redovisat sin musik i form av olika konserter.

Nej, nu skriker magen, blir att lira data innan man sover också, var ju länge sedan man spelade GTA. Och just Vice City, en av de bästa spelen som någonsin gjorts!

Macka, spel och sömn, låter inte helt fel tycker jag!

Godnatt på er!


Holy shit!

Första fotbollsträningen på 2 år och jag höll på att dö av utmattning. Men jag måste erkänna att det var roligt att vara tillbaka igen, det var en massa nya ansikten som man fick se också. En del var ju familjära, men de är ju för att man har sett de tidigare. Efter träningen fick jag någonting under stortån, såg ut som en stort blåmärke, fast det var rött, förmodade att det bara var en inre blödning som går över snart!

Så efter 2 år är man på banan igen, visserligen behöver jag nog lite mer träning, bollkontroll och kondition sitter ju inte än, men ge mig bara ett par veckor så ska det bli hur bra som helst

Skriver mer när jag orkar, kan och vill

Hej så länge!

"Ja ja, jag gör det snart"

Är inte det ett återkommande uttryck i er vardag?

Faktum är att vi människor säger det ganska ofta, saker som blir uppskjutna och som aldrig, aldrig blir av, vilket kan anses som tråkigt. Ni som går i skolan känner igen er dels för läxor och inlämningar dels för att man inte orkar göra saker som man måste.

Jag vet hur det är, jag tar ju snart studenten, vilket kommer att bli väldigt roligt! I alla fall, så har jag blivit väldigt skoltrött den senaste månaden, både för skolans del, att man tänker att man snart, men snart, men snart, tar studenten och kommer då in i ett sorts "latmask-tänk", men också för en del personliga problem, en aning privata faktiskt som jag väljer att hålla för mig själv.

Men det är en sak som jag vill säga och lätta på mitt hjärta, jag kommer att sakna skolan såsom den är. Jag menar, snart börjar ju livet på riktigt, vad har hänt, kändes ju som att man precis gick i 3.an och lekte med kulor i sandgropen? Tiden går så oerhört fort, för vissa går den långsamt och för er förstår jag det, för jag har varit där själv! Men tänk då tillbaka på stunder man har haft i skolan, i livet som allmänhet också, då får ni en liten susning om vad jag pratar om i alla fall.

Jag kommer ju att sakna massor av personer, personer som man har träffat, personer som man vill se igen men som ska åka bort, personer som man bara hälsar på i skolan etc. Men mest av allt kommer jag en person (du vet vem du är) och såklart hela min klass, även om jag vet att jag inte umgås med en del utav er, så ska ni veta att jag kommer att känna saknad efter er!

Tänk er en trygg person, en person som verkligen gör just dig trygg. Sen har ni varit bästa vänner eller tillsammans i 3 år, men nu tvingas gå åt olika håll. Då känner man sig såklart otrygg och i det här fallet så är det inte en person, nej, det är ca 24 andra individer, som vill olika i livet, men som jag ändå har fått gå i samma klass som i 3 år. Jag har lärt mig mycket utav er, både socialt och studiemässigt!

Fastän det är ett litet tag kvar till studenten, så ska ni veta, att ni är bäst! SPME 3! Tack för 3 helt underbara år, med nya bekantskaper och vänner!

Bye Bye WendelaHebbe Gymnasiet och alla elever och lärare!

Just ja, snart är det sommar och sol!


Bjuder på en gammal sommarbild


Om

Min profilbild

RSS 2.0