aa men tja!

Hejsan på er! 

Äntligen är det LOV och jag är gaaaanska trött och slut, efter att ha varit ute två dagar i streck så blir man less... Jag har inte orkat göra någonting vettigt idag, förutom att ha kollat lite film, tagit det lugnt så är man nu, då klockan bara är 8 på kvällen, helt slut.

Funderar på vad som händer i veckan, har lärt mig att ta dagarna som de kommer, men man ska ju inte sitta och vänta på att folk hör av sig, man måste styra upp det lite själv också. Ni som läser detta ska veta att ingenting kommer gratis, därför är det viktigt att höra av sig. Visserligen vill man inte vara påträngande, men har ni tråkigt, ring eller hör av er till någon ni känner bra och som förmodligen också har tråkigt.

Jag ska vara med min barndomsvän Nicklas på lovet, var länge sedan vi sågs, så det ska bli kul!

Ska vara med Emma några dagar också, festa och göra annat.
Så man kan summera att mitt lov kommer att handla om vänner, fest och mys, detta låter för mig KANON!

Var ute igår med Alexander, Lukas, Oscar och Simon, problemet var att Simon helt plötsligt började springa nerför backen vid Campus Telge, sen såg vi inte honom på hela kvällen, pratade med honom idag och han kommer inte ihåg någonting efter det att han började springa. Han vaknade upp vid 12 i sin säng... konstigt saker och ting kan bli va?

Nej, nu ska jag gå ner till mig och göra lite nytta, kläder ligger som vanligt nere på mitt golv och det måste jag ta upp, måste diska... ja, jag har en del att göra nere i mitt lilla hus.

Sköt om er!

Puss, Saknar dig! <3

Keps sökes!

Jag råkar bara i behov av en ny keps, men efter att ha varit inne i både Intersport och Stadium och insett att det bara var Stadium som hade kepsar, enligt mig, fel kepsar dvs skatekepsar, ni vet hur de se ut. De har en stor skärm som sticker ut som man helst inte ska böja, för då förstör man kepsen, så får man bege sig någon annanstans och leta keps. Nej, det ska vara en riktig keps, med en riktigt böjd skärm (nu vill jag inte ha den sönderböjd heller), men i alla fall en helt vanlig keps. De kanske har i Sthlm, men ska man behöva åka dit bara för att köpa en helt vanlig keps? När Södertäljes butiker ska kunna erbjuda mer än bara "skatekepsar"? Nej, dåligt tycker jag, men nu när man tänker efter, Stockholm har ju det mesta.

Det är ju inge fel på den jag har, det är bara det att den har blivit ganska gammal och den har varit med om mycket. Så jag hade tänkt köpa en ny, fräsch keps.

Nu ska jag gå, är törstig och magen knorrar lite, dags för ett liten nattmacka alltså!

Sköt om er!

Puss! <3

YES man...

Jag vet att den inte är ny, den har ett par år på nacken, men dagens film blir ändå "Yes-Man", mend Jim Carrey i huvudrollen.
Det finns en scen där Carrey ska rädda en person från att hoppa och ta livet av sig, då sjunger han den underbara låt som heter Jumper, utav gruppen "Third eye blind". Jag råder er som inte sett filmen eller hört låten, att ni kollar och lyssnar på en gång, det är värt, jag lovar!

Just den låten gör mig, på nåt sätt, positiv, även om den innehåller lite sorlig text.

Dagarna går förbi och skolan hänger på axlarna som ett ok, fyllt med vatten som man inte får tippa ut, annars ryker man. Med detta vill jag säga att jag är väldigt skoltrött, man orkar inte mer. Jag kommer ihåg då man gick i 1.an, då kände man sig lite less på skolan, men nu är det verkligen så att man inte vill till skolan, man vill inte göra uppgifterna och man inte plugga. Jag märker att ett sommarlov inte är tillräckligt, man behöver nästan vila i minst ett år innan man kommer tillbaka till studierna, för vem sa att det var bättre i 3.e ring? (Visserligen var det väl jag), men jag har bevisat mig fel, det är många kurser man inte orkar med och det känns som att man ibland ligger efter.

Då all denna negativa energi kommer över en, sätter man på lite musik och sjunger eller headbangar till en riktigt tung låt, eller så kan man kolla film, och för er som känner er lite negativa och vill pigga upp er lite, titta på, Yes-Man, den får en på glatt humör, (som vanligt då Jim Carrey medverkar i filmer).
Kan ge tips på "Dum, dummare", också en väldigt rolig komedi.

Men just nu, då klockan är ca 23:40, så kanske det är dags att sova.

Hörs när jag orkar skriva igen!

Godnatt!

Tjena!

Nej, nu tar jag om detta.... Blogga är faktiskt ganska roligt, bara det att man inte har tid eller ibland inte tänker på det.

Nu tar jag en nystart på bloggen, nu ska jag nämligen blogga lite då och då. Då man känner för det liksom, nu har jag ju inte bloggat på ett tag och det är bara för att jag har glömt bort min blogg, jag la den på hyllan en dag och sen har den bara
legat och dammat, men nu är det alltså dags att damma av denna blogg.

Därför heter min rubrik Tjena! för det är oftast så jag hälsar och hälsar alltså en ny-gammal blogg välkommen.

Det har hänt mycket sedan det senaste inlägget ser jag, nu går jag ju i tredje ring på gymnasiet. Tänk vad 3 år går fort, jag och en klasskamrat satt på bussen och pratade då vi kom fram till att det har gått väldigt fort. Hon nämnde bland annat att vi var till tekniska museet, bowlade, gick ut och gick... ja, vi satt och pratade gamla minnen.
Detta får mig att tänka så enormt på vad framtiden har att erbjuda, det finns så mycket där ute som man vill upptäcka, så mycket som man gärna vill uppnå, så mycket man skulle vilja jobba som. Tankar som dessa skulle kunna driva en till vansinne, man ska helst tänka här och nu, det är sant. Men för mig är det en ganska mysig tanke, alltid någonting att tänka på innan man sover, när man sitter på bussen, tåget eller bara är själv. För att upptäcka, för att uppnå, så behöver man inte planera en massa, det är bara att göra det. Jag och några vänner har sagt att vi ska åka ner till Tyskland med bil, och det bara sa vi någon dag sådär och nu så ska vi göra det nästa sommar, eller om allt går som det ska så ska vi åka i alla fall.
Men jag säger som fransämmen säger, Carpe Diem eller Fånga dagen, som det heter på svenska. När man vaknar ska man ta det lugnt och sedan är det bara att göra det som dagen har att erbjuda, man kan ringa vänner, ta en joggingrunda, träna, gymma... allt detta kan man faktiskt göra på en dag, nu behöver ni såklart inte göra det som jag föreslog, men gör någonting i alla fall! Gör någonting som faller just er in och gör det bästa av det.

Tankar, det bästa man kan ha.

Nu ska jag dra, Sköt om er!

Hej då!

Om

Min profilbild

RSS 2.0