Körslaget och en jävla bra låt!

Ja ni, nu är körslaget över för denna gång.
Team Hanna vann ju, dock tack vare att hon hade så mycket hjärta i det hon gjorde. Själv tyckte jag att Erik skulle vunnit, men ska sägas att båda körerna var asbra!

Men nu till låten som Team Hanna sjöng, jag älskar denna låt, jag grät av hur bra de gjorde den och hur mycket hjärta det var i låten, så här är den, det är bara att ta upp en flik på youtube och söka på namnet och sjunga med, om ni vill förstås.  

"Sarek- Genom eld och vatten"

Jag har inte silver och inte guld
Inget du kan få
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma men hjärtat fullt
Av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå
För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Och när vindarna leker på vidderna, dansar jag med dig
Om solen bränner svalkar jag din hud
För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få
 

Jag tror jag gör det!

Ja gott folk, vi har nu kommit till slutstationen, "sluta med innebandyn" heter den.
Ja jag har funderat i många månader, på varför ingen i laget gillar mig, varför ingen kommer ut och klappar mig på axeln och säger "Fan vad bra Kevin!", när man gjort mål. Undrar varför alla ska klaga på mig, jag gör så gott jag kan och jag kan inte göra mer än så!

Men som sagt, det finns nog många fler som kan ta min centarplats. Jag menar, jag suger verkligen, men jag älskar innebandy så inåt helvete och nu tvingas man sluta pga hur jag blir behandlad i laget. Jag blir så less, på varje träning får man jämt höra "Kevin! har du stånd?" och så hörs det att vissa skrattar. Men de som sett mig spela, säger att jag borde byta klubb för att jag tar det bra seriöst och att jag är bra. Men jag suger, jag vet inte om ni menar det, men jag tycker verkligen jag är sämst på planen. Det borde ni ju se!

Jag vill inte klaga på något sätt, men är det fel att ifrågasätta varför ingen klappar om mig när jag gör mål, varför det bara är gnäll och varför man känner sig så utanför.

På innebandy cupen, som vi lira var ni alla verkligen assköna! Då hjälpte ni mog enormt, men även på cupen så såg jag det. Jag gjorde ett viktigt mål för oss, men ingen kom och sa att det var snyggt eller bra för matchen. Det var försen efter matchen jag fick höra det, när vi skulle sova, då fick jag höra det "Det var ett jävla snyggt mål Kevin!". Tack, sa jag och vände på mig.

Sånt ska komma på match, och såklart efter... men denna känsla av att man står utanför laget, den vill jag inte ha. Jag känner mig helt jävla ouppskattad, obehövlig och ingen tycker om mig alls... det har ni anledningarna till varför jag slutar med den sport som ligger mig närmast hjärtat. Förlåt pappa, förlåt Jerry! Men nu slutar jag, och ni kan läsa varför.

Men aja, nu får ni tycka vad ni vill! Jag går på min sista träning ikväll, och gissa om jag kommer att börja gråta, bara för att jag lägger ner med en sport som jag älskar så jävla mycket!

Hejdå!

Ps. Ni i bandylaget som läser detta, Ha det bra och lycka till i kommande säsonger! Ds.
 


Skit också...!


 Jag börjar att bli förkyld, det märks tydligt också, tycker jag.
Exempelvis idag på matteprovet var jag nära att inte få gå och snyta mig för min lärare. Och då rann näsan och jag kände mig vimsig. Dessutom så gick det inte bra alls...
och idag innan spanskan så kände jag mig jättehängig, trött och snoret rann som aldrig förr, kanske är det en liten förkylning som är påväg, men fan det vill jag inte bli!
Vill vara frisk, pigg och kry! Orkar inte att ögonen och näsan rinner konstant...

Aja, det är bara en liten förkylning som går över inom en vecka förhoppningsvis.

Men snart ska jag bli klar med svenskan. ska bli skönt att få den ur världen!

Ha det kung så länge!
Hejdå!

Matteprov och lite annat

Ja, nu har vi kommit till ytterligare ett matteprov, Ekvationer och sånt. Det roliga är att jag inte fattar ett skit...
Jag har försökt att pressa in talen i huvudet, men de vill inte stanna utan rinner ut direkt...Kanske ska ha öronproppar, så att det inte rinner ut.
Åhh, känner att jag kommer få ett IG och få göra omprov och jag har inte fått ett enda omrpov på tiden jag har gått gymnasiet. Morsan kommer att bli skitsur och slänga ut allt jag har och kommer ha övervakningskamera på mig om jag får IG...shit!
Nejmen, sån är inte hon... men provet kommer att bli tufft, det skulle vi räkna med.

Aja, matteprovet kommer inte bli roligt...
Men sedan så har jag haft fotbollscup, inomhus också. Det var lite annorlunda, Järna 1 (som jag spelade i) och Järna 2, möttes i första mötet. Då vann vi med 4-1 och jag gjorde mål. Men det var lite ploy skoj så att säga, den matchen var inte så seriös.
Sedan väntade några andra lag, som Hölö/Mörkö, de var bra och tryckte på i slutet, men vi tog de med 1-0.

Sen blev det 1-1 i tredje matchen och så förlust de andra två...vi fick spela om bronset men förlora där av revanchsugna Hölö/mörkö, som tog oss med 1-0...det kändes lite surt.

menmen, vi sluta 4.a, och Järna 2 slutade 5.a.

Men sedan checka jag handbollen idag, Sverige var bra, men förlora med endast 1 mål mot Ungern...tråkigt tråkigt. Men livet är som alla sporter, "Inte alltid rättvist".
Men annars har jag inte gjort så mycket denna helg...men funderar på livet och vad som kommer att hända härnäst.

Men det funderar jag på senare, ska sova snart...
Godnatt och sovsött med er!

Vad händer i helgen och vem vinner Let's Dance?

Ja, nu är det helg och alla undrar vad man ska göra i helgen.
Eller ja, det är ju en fråga som man fågar almänt oftast...

Men jag ska inte göra någonting utom att ha fotbollsträning och ha innebandymatch. Vi spelar mot Trosa/Edanö, och jag har en bra känsla inför matchen, för jag har alltid fått bra utdelning när vi mött dem.
I förra DM exempelvis så gjorde jag två mål mot de, sedan förra säsongen gjorde jag ett mål och en assist, och i förra mötet i trosa så kvitterade jag till 4-4, på ett märkligt sätt.
Så jag har en bra känsla i alla fall, nu har det ju börja komma fler folk på träningarna och förhoppningsvis så bildas det ett division 6 lag som vi sen kan lira i.

Jag har börjat titta på Let's Dance igen, förra säsongen var det ju roligt med Tony Richardsson som var med, då var man ju lite stolt eftersom han kommer från Dalarna. Men det var den enda anledningen då.

Nu så är det fler kända profiler, som Världens starkaste man, inte visste jag att han kunde dansa...Men att Carl Jan skulle floppa, det visste nog många redan om.
TRÅKIGT att Mojje fick avbryta tävlingen, han fick ju en hjärtattack senare. Istället kliver hans gamla kollega, Niclas Wahlgren in. De tvp var ju "Nicke och Mojje" på latjo lajban förut, "tjabba tjena hallå, vi säger så", den låten kom de på och sjöng som sedan var på nästan allas läppar.
Dock trodde jag inte att löperskan skulle åka ur direkt, utan Carl Jan...visserligen har man sina favoriter, men jag tyckte att Carl Jan var sämst, han vinner nästan bara på sin "charm", han dricker ju bara vin!
Men men, det är ju svenska folket som bestämmer.
Blondinbella, sveriges största bloggare, är med också och dansar hyfsat, det märks att hon verkligen vill vinna.
Men den allra skönaste personen i programet får bli Morgan, fyfan vilken skön komiker! Han gör programet roligt på någe sätt och nu när Nicklas Wahlgren är med, så blir det en mer roligare!
Sen har vi ju den misstänksamma, den där mystiska personen, Efterlysts programledare, Hasse Aro. Han är lite stel av sig, men det är ju nästan alla tycker jag. Men att han är med..haha det är lite roligt.
Utrikesreporter och en programledare för barn och ungdomsprogramet "Bobster" är med också, minns inte vad de heter heller, är så dålig på namn. Men de är ju vidare båda två och det är väl bra det.
Som sagt, det är svårt att säga vem som vinner Let's Dance, men tror att det kan stå mellan Morgan och Nicklas, och om inte nicklas så är det hon som dansar med DaSilva.

Senare idag väntar fotbollsträning i två timmar, vi ska träna inför inomhuscupen nästa vecka, vi åker dit med två lag "Järna 1" och "Järna 2", vet inte vilket lag jag lirar i, men får nog reda på det idag. En vanlig helg väntar alltså.

Skriver lite mer sen. Hej så länge!

Tabbe som inte duga...

Har ni någon gång råkat ut för någon tabbe? det har ni säkert gjort.
Jag gjorde världens tabbe imorse. Jag messa med några klasskompisar och fråga om det var spanska, men det var det tydligen inte. Då var klockan 07:40 och bussen var inom horisonten i alla fall. Jag chansa, men chansa fel, för när jag kommer till plugget så står det att våran spanskalärare är sjuk...
Då blev jag jävligt sur på mig själv...tänk om jag kunde fått sova lite längre idag...
Aja, det kanske händer igen vad vet jag.

Sitter i alla fall i plugget nu och har tråkigt som fan, vet inte vad jag ska göra...men hitta en datasal och vara i, det är faktiskt bara jag här nu, hehe.
Menmen, nästa lektion, Naturkunskap, börjar inte försen 10 och klockan är typ 9, så jag kan chilla i en timme till i alla fall. Nejmen, ska sluta nu...måste vila lite.

Ha det bra!
Hejdå!

Woho!

Ny design! 
Och jag har en person att tacka för det, Josefine, Tack för en vacker design, jag älskar den!
Skönt, för den andra var inte snygg någonstans...

Jag vet att jag är seg på att blogga, och jag ber så mycket om ursäkt för det...händer lite allt möjligt nu.

Var och spela innebandycup förra helgen, det gick åt skogen vill jag säga...men jag och mina lagkamrater hade roligt i alla fall.
Vi sluta sist i vår grupp, men jag skäms inte, för jag är ändå stolt över mitt lag, vi må komma sist, men vi är liksom glada i alla fall.
Här är resultaten för er som vill veta hur det gick:
Hölö-Järna - Katrineholms 1-4
Hölö-Järna - Vålberg 1-9
Hölö-Järna - Norrköping 0-14
Hölö-Järna - Ängelholm (tror jag de hette) 2-4

Vi gjorde alltså sammanlagt 4 mål under hela turnerningen, och att jag var en utav de som gjorde de där 4 målen får en och känna sig stolt ändå.
Sedan så har veckan rullat på som vanligt... jag, simon och alex var måndag till tisdag och titta på hockey på natten mellan Sverige och Kanada. Vi hade roligt och Alex fick sjunga lite Opera för mig och simon, underbart.

Påtal om JVM, sverige var bra och hämta upp det mesta, men att ta ut målvakten när det står 4-1, matchen är redan avgjord och kanadickerna gör 5-1, då försämras ju bara målstatestiken, inte bra, DÅLIGT DÄR MÅRTS!
Men annars så bjud Wikegård och Chris Härenstam på sig själva (alltid roligt med de kommentatorerna).

Hade match idag också, vi förlora med 9-2 mot Flens IBF...de var ena riktigt dåliga förlorare, fast de vann så var de tvunga att jävlas med oss, var bara roligt att jävlas tillbaka kan jag säga. Men vafan, vi var 7 pers, alltså 2 avbytare, då går det ju jättebra, men jag tyckte också att vårat spel var delvis bättre än deras.

Så nu har jag bloggat lite om veckan etc...
så nu ska jag sluta, fortsättning följer...
Hejsvejs!

Om

Min profilbild

RSS 2.0