Hänt mycket på sistone...

Nu har det gått veckor sedan jag bloggat och ja ber så mycket om ursäkt, jag har inte haft tid, eller tid är en dålig ursäkt... jag har bara inte haf lust.
Men nu ger jag fan i att skriva, nu ska jag skriva nätsan varje dag! Ja, jag åker ju till Florida ett tag senare och då lär jag inte blogga på 4 veckor.

Aja, nu ska jag tala om vad som har hänt under de senaste veckorna. Kan börja sammanfatta det såhär:
*Elin och jag har gjort slut
*Knät har blivit sämre
*Florida- släkt
*Skolan

Jag börjar då med den tråkiga nyheten som skakar, jag och elin har gjort slut. Det var för ett par veckor sedan, så det är väl inte så nytt. Det tråkigt, men livet går vidare och mitt har sannerligger gått vidare. Hade en tung period, men den är som sagt över och det känns så himla skönt.

Sedan kommer vi till moment nummer två, Knät har nämligen blivit sämre. Läkarn sa idag att det är förmodligen en stukning och att jag skulle ta en tablett om dagen för att det skulle gå ner. 
Idag var jag på operation, kändes så in i helvete nervöst. För det hände så mycket på kort tid. 
Det var en s.k. titthålsoperation och är till för att titta in i knät och färdigställa vad som egetligen är av och vad som är skadat etc. 
Mina menisker som jag har pratat om är hela och fina tydligen, med andra ord, magnetröntgen ljög hårt. Men det som fastställdes var det att mitt främre korsband är av och att jag kommer att få träna stenhårt för att få upp stabiliteten. 

Och så var resan till florida klarställd och 15 Juni säger jag See You Later Alligator! och säger welcome home den 10 eller 11 juli, alltså vi är borta i en månad ca. 
Det blir alltså tre veckor i Florida och sedan ska vi vara en vecka i Minneapolis med släkten som bor där.Jag har aldrig träffat de, så man blir ju nervös och spänd av bara tanken. 

Sist, men inte minst blir det Skolan. Jag har snart slutat, på onsdag slutar jag. Men börjar en vecka senare än exempelvis Igelsta, vilket jag tycker är skönt! 
Betygen är satta och jag är nöjd med betygen i helhet, eftersom jag kom in med 0 och kommer ut med sånna betyg, som snittar VG i alla fall, då är jag nöjd! 

Hur som helst, När jag kommer hem ska jag upp till Josefine, det kommer att bli skitroligt. Vi har inte setts på år känns det som. Saknar dig jossan! <3 

Sedan vill jag tacka min klass för att vara de mest underbara, ni får mig att glömma dagens besvärr och verkligen allt! Tack för ett underbart läsår och jag hoppas att ni inte ändra er, för jag gillar er alla precis som ni är! :)

jaja, nu har jag uppdaterat er lite. Nu ska jag kila, ska spela lite kort med familjen^^ 

Hejdå! Ha det asbra allihop! 
Kramar och pussar <3 
 


Om

Min profilbild

RSS 2.0